Vi gräver guld i Grekland!

Och gissa om vi hittade något!

En fantastisk dag! Vi började dagen började med att mötta Turkiet i semifinal och det var ett taggat gäng som ville ha revansch från gårdagens finaler. Ni som följde livestreamingen såg vad som hände men det var något fantastiskt. Vi började med att hamna 1 poäng efter i första rundan, som sedan utökade till två poäng efter andra. Nu vaknade grabbarna och gjorde det dom skulle. Jobba mot mitten och utvärderade inte skottet förrän man var framme vid tavlan. Turkarna hängde inte riktigt med i vindens alla turer. Och vi kunde kontra och sno åt oss en ledning med 1 poäng. Nu försökte skyttarna från Turkiet jaga i kapp och förbi, men grabbarna var iskalla, höll undan och utökade till 216p -211p, vinst! I finalen väntade hemma nationen Grekland.

Grekerna var snabba och kapade åt sig en poäng i första omgången. Vilket de behöll efter andra och utökade till 3 poäng. Nu skärpte grabbarna till sig och drog in en 58p och grekerna kunde inte alls svara, 50 poäng. Och vi tog en 5 poängsledning inför sista omgången. Inför sista omgången sköt grabbarna otroligt stabilt i vinden och när Marcus skulle skjuta så behövde vi en nia för att vinna och den drog Marcus in. Sedan avslutade Hampus storstilat med att skjuta en 10. Segersiffrorna skrevs till 221 poäng mot 210p. Fantastiskt superbra!

I morgon ska grabbarna upp och hämta en guldmedalj för laget och Robin ska först skjuta till sig en bronsmedalj individuellt. Ett stort tack till den danska truppen som hejade på oss i finalen. I morgon är det vi som hjälper Danmark till ett guld!

 

Kan jag ha fått en bättre födelsedagspresent?

Roffe 5.0