Mixed laget förlorade mot ett taggat England.

Engelsmännen gav oss en rejäl lektion i hur man skjuter mixed. Bryony Pitman är ingen duvunge när det kommer till internationella framgångar. Hon har tillhört Englands motsvarighet till SOK och gjort en satsning nu senast mot Rio. Englands andra skytt var Ryan Holden.

Uppvärmningen fungerade bra. Vi kände oss taggade inför uppgiften. Det såg ganska lugnt och säkert ut. I första omgången så sköt vi jämt med engelsmännen förutom en pil. Det gjorde att vi förlorade första setet. I det andra sköt vi helt jämt. Och vi lyckades kina en poäng. 3-1 och i det tredje setet visade Engelsmännen att nu var det slut lekt och man sköt en 37 poängare. Något som vi inte kunde svara upp på och vi slutade på en bra 9nde plats. Slutresultatet skrevs till 5-1.

Det kändes lite snöpligt att det skulle slut så. Vi var taggade på att skjuta mera. Tillbaks till hotellet åt en god lunch. Sedan ut en sväng till banan och träna stod på schemat. När träningen var över så gick vi hem i värmen och juvelerna ligger i poolen och svalkar sig.

Nu laddar vi om i för i morgon. Det är viktigt att fylla på vätska nivåerna så man har något att plock ifrån i värmen. Det skulle bara bli +27 i morgon, men på torsdag kommer nog termometern visa över 34 igen. Så en flaska mineralvatten tack.

Som ni säkert märkt har vi börjat livestreama en hel del matcher och annat. Det är tack vare våra sponsorer som vi lyckas med det. Hampus skulle nog söka sig till radiosporten.