Here comes the sun!

Äntligen! Efter två dagar med regn och blåst så kom äntligen solen fram. Till råga på allt så vände vinden med. Vi är i en korsning mellan 4 dalar där starkaste vinden bestämmer. Så äntligen kröp termometern över 20 grader och solen sken på oss, så underbart. Det här blev en bra dag.

Ena halvan i laget var rutinerad och det andra ett oskrivet kort. Hur skulle det gå?

De två skyttarna Ludvig Flink som skjutit ett antal finaler internationellt och Sofia Hölaas-Borén ny internationellt. Hur skulle det gå?  Laget som man mötte var det rutinerade paret Mateusz Ogrodowczyk och Klaudia Szmit från Polen. Det blev en tuff och svängig match. Där bra skytte blandades med för mycket vilja. Man vann varannan match så att det blev särskjutning till slut. Där polackerna var starkare och sköt riktigt bra, medan våra skyttar ville vinna lite för mycket så att Sofia tryckte den lite för högt, Ludvig satte en nia och polackerna satte två nior.  Dagens äventyr var där med till ända. Och vårt lag blev på nionde plats. Sedan fortsatte vi med att träna fram till kl 15.00 då vi åkte tillbaka till hotellet.

Vi håller vid i traditionen att Live streaming. Idag var det Alexander Kullberg och Marcus Arlefur-Wällstedt som stod bakom telefonen. Det gick riktigt bra. Och vi får se vem som sköter det under morgondagens finaler.