Hampus och Isak topp tio i Europa

Idag så började alla tre Hampus Borgström, Isak Carlsson och Robin Hedenvang sina försök att erövra en individuell medalj. Det började bra för Hampus och Isak som hade ganska enkla motståndare i 1/16-dels finalen. Hampus mötte Timo Bega och vann klart med 146-143. Isak mötte Furkan Dernekli och kunde bevaka sin ledning från start och sedan vinna med 142-139. Robin sköt bra under uppvärmningen och höll stilen och tekniken bra men mot Mario Vavro stabila 146 fanns inte mycket att göra. Robin sköt 140 och slutade 17:e plats, riktigt bra skjutet idag!

Robin

 

I 1/8-dels finalen så mötte Hampus Greklands gigant och han var en bra nöt att försöka knäcka. Hampus sköt bra 144 p men greken var snäppet bättre och vann med 147 p.

hampus

Isak Carlsson mötte österrikaren Nico Wiener och redan på uppvärmningen så var österrikaren på hugget. En nia och resten tior eller kryss. Han såg väldigt stabil ut. Isak gjorde sitt bästa för att hänga med efter två omgångar stod det 60-59. Sedan vacklade österrikaren lite och sköt en 29. Isak försökte nog lite för mycket att ta i kapp och sköt en 27:a. Irriterad men ändå glad laddade Isak om. Österrikaren hade ju visat att han hade en lite svagare sida. Nästa serie så sköt Isak fullt och Österrikaren en 27:a så inför sista så ledde österrikaren med en (1) poäng. Bägge började med var sin nia. Sedan sköt Isak 10 -10 österrikaren 10. Sedan inför sista så syntes det hur siktet åkte runt i det gula men ändå blev det en tia. Så förmiddagen fick ett abrupt slut för Hampus och Isak som båda slutade nia, fantastiskt bra!

så_nära

Så nära har det varit hela dagen.

Alla tre har verkligen gett allt för att vinna idag. Bänka er ordentligt framför skärmen på lördag kl 14:25 svensktid för då blir det Rock n´ Roll i compound lagfinalen. Grabbarna är grymt taggade för den..

 

Här är länken

https://www.youtube.com/watch?v=o3Eh7-jng98