Hampus Borgström 4 i Europa Grand Prix 1!

Hampus Borgström 4 i Europa Grand Prix 1!

Det blev en spännande final med bra skytte. Hampus var riktigt på tårna efter uppvärmningen och det kändes riktigt bra bakom kikaren. Det var inte alls samma påslag på nerverna som på EM. Men nerver fanns det gott om ändå. Viktor Orosz, Ungerns stod för motståndet denna dag precis som på inomhus EM.

Efter lite strul med in marschen så började matchen Viktor sköt först. 29-27 efter första omgången. Hampus efter med två poäng. I näst runda skjuter Hampus fullt och Viktor 28, oavgjort 57-57. Sedan rullar det på Viktor skjuter bra och ger inga gratis poäng alls till Hampus. När det sedan var en serie kvar stod det 116-111 till Orosz. Då annonserade man att nu var tävlingen klar och Viktor hade vunnit. En liten tabbe från speaker båset. Till slut blev det 144-140. Et klart fall framåt för Hampus del. Han sköt bra och var inte lika skakig som förra gången. Jag tror det kan bli spännande år när det börjar så här bra.

jonas_chrstinejonasguld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi måste bara gratulera Christine Bjerendal, Lindome BK och Jonas Andersson, Trelleborgs BK efter den suveräna skjutning som de gjort idag. Christine och Jonas blev tvåa i Mixed. Jonas vann guld i herrar recurveklassen. Fantastiskt bra!