GULD final för comp laget på lördag!!

GULD final för comp laget på lördag!!

I morse skulle vi ha sovmorgon och en lugn förmiddag. Nu blev det inte riktigt så. När vi, Thomas Arleflur, Ludvig Flink, Anneli Hedenvang och jag satt vi frukosten kl 9.20 så diskuterar vi varför alltid juniorerna ska starta så tidigt. Jag hade lite funderingar så jag kikade på programmet och insåg att Compound juniorernas start för åttondels-finalen var kl 10:30. Och grabbarna låg ännu och sov. Panik vid frukost bordet upp och väcka grabbarna och kom med sista bussen till start. Alla var inte riktigt på bra humör och alla han nästa klä på sig ordentligt. I bussen börjar vi diskutera om vi inte har bye-match i första. Jag loggar in och försöker få tag på start listan så vi kan se vart vi ska stå när vi kommer fram kl 10.00 Givetvis så hade vi bye-match och skulle inte skjuta vår match förrän 14.50. Alla var lagom irriterade och kölhalning av förbundskapten utlovades. Dagen innan hade vi diskuterat att man behövde bli lite irriterad för att skjuta bättre….

I första matchen mot Ryssland så kopplade grabbarna greppet direkt med två poäng och var väldigt stabila i sitt skytte.  Så matchen gick mer eller mindre som på räls. Grabbarna sköt säkert och tog lätt hem vinsten. 230p-223p

swe_GB

I nästa match så stod kompisarna från Storbritannien för motståndet. Vi har väldigt bra förhållande med Storbritannien och det kan vara lite svårt att tända till på alla cylindrarna då. Sist vi möttes i Ungern gick vi segrande ur den bataljen. Efter första omgången så var det lika 55-55. Efter det så tände grabbarna till lite och tog en två poängsledning 113-111. Engelsmännen ville inta vara sämre så i nästa om gång tog man tillbaka poängen och det stod 170-170 inför sista omgången. Nu visade grabbarna vart skåpet skulle stå och sköt en 58 och engelsmännen fick se sig besegrade. 228p-226p. En spännande match som nu lett grabbarna till chans att bärga hem en guldmedalj! Matchen på lördag blir kl 15.00 och den kommer att sändas live på nätet.

Vilken härlig dag det blev med en kaosartad start!!!