Dags att ansöka till Juniorlandslagets bruttogrupp!

Dags att ansöka till Juniorlandslagets bruttogrupp!

Då är det dags i år igen att ta in nya skyttar. Vi har en generations växling på gång vilket gör att de som varit med länge nu försvinner ut ur gruppen. Vi är hemskt intresserade av att ta in nya för att fylla på och utveckla. Det som är viktigt är inställningen, utan den så kommer man inte långt. Man måste vilja träna. Inte bara bågskytte utan även kondition och styrka. Vi ser också gärna att skytten har en bra skjutteknik.

Vi är ett lärande juniorlandslaget är ett lärande landslag. Den långsiktiga målsättningen som vi har är att man ska kunna ta en plats i seniorlandslagets bruttogrupp den dagen man lämnar juniorlandslaget. Vilket gör att man kan inte direkt förvänta sig att man ska börja åka på uppdrag för juniorlandslaget. Det krävs att man är mogen för det. Dels poängnivå men också hur man agerar när man lämnar skjutlinjen. Vilket gör att man måste tävla mycket med. Våga ta klivet upp och möta seniorer med.

Att komma ihåg är juniorlandslagets bruttogrupp inte är en landsdelsgrupp, vilket ställer lite högre krav på att man sköter sin träning och att livet utanför bågskyttet också fungerar.

 

Notera att sista dag för ansökan är 16/8-2017

 

Ansökan hittar du här

Extra resultatblad hittar du här