Äntligen! Nu börjar vi närma oss…

Idag var dagen då vi fick uppleva något riktigt bra. Moa Lindström och Ludvig Flink i mixed. Ni som följt oss på Hampus Borgströms Livestream eller på Europe Archery Livestream har fått se något nytt. Ett resultat av ett målmedvetet arbete. Vad var det som hände?

Först och främst en tapperhetsmedalj till Moa som när hon vaknade i morse inte var världens piggaste Moa. Hon vaknade med magsjuka. Det vill man inte när man ska prestera och tävla. Hon måste ha ätit något olämpligt här nere. Vi hoppas att hon är piggare till i morgon då det är individuella finaler. Men är hon inte friskare blir det ingen start.

Åter till dagen. Dagen började med en match mot ett grekiskt lag på live streaming.  Bara det är en enorm press. Moa sköt jättebra och Ludvig med. Vi förlorade första setet men sedan vände de och sköt stabilt och bra. Moa och Ludvig vann sedan 3 raka set och vinsten skrevs till 6-2.

I kvartsfinalen ställdes vi mot ett rutinerat par från Turkiet. Men Moa och Ludvig fortsatte och sköt bra. De tog två raka set och ledde med 4-0 när det turkiska laget vaknade. De tog två raka set och sedan blev det sär skjutning. Båda lagen sköt 9-8. Men turkarna hade en 9 som var lite närmare än vår. Och därför vann de. Men när var det senast vi hade ett recurve mixed lag som kunde pressa stornationen Turkiet i recurve? Det här var en riktigt bra match. Den turkiske coachen var imponerad.  Så trots en nära förlust känns det som en vinst för oss som slitigt med skyttarna. Nu ska vi se vilka som skjuter mixed i Croatien. För där ska vi också ha ett mixedlag.

 

Nu sak vi ladda om inför i morgon. Morgondagens program ser ut enligt följande:

Alla tider turkisk tid. Dra av en timme.

0600 ringer väckarklockan.

0700 frukost

0800 avfärd till banan

0900 uppvärmning Ludvig Flink, tavla 10

0930 Ludvig 1/16 dels match

1015 Uppvärmning Robin Hedenvang tavla 30 , Hampus Borgström tavla 32, Marcus Arlefur-Wällstedt tavla 28

1045 1/8 dels match compound Robin, Hampus, Marcus och Ludvig.

Sedan får vi se hur många matcher det bli. Sista matchen är semifinal och då får vi se om vi får med någon till Guldfinal och Bronsfinal. I Recurve och compound junior.

1230

/     Lunch

1400

1430 Moa Lindström uppvärmning

1445 Moa 1/16 dels final.

Men vi får se om Moa skjuter i morgon. Hälsan går före.

 

Nu mot sängen och krama kudden..